O kompaniji

Dobrodošli na internet stranice naše kompanije Braća Drinić kojoj su proizvodnja PVC i ALU stolarije jedna od osnovnih proizvodnih delatnosti. Kompanija je osnovana 1992. godine i broji oko pedeset zaposlenih. Osnovne delatnosti kompanije su proizvodnja i trgovina građevinskog materijala, investiranje, izgradnja i prodaja stambeno poslovnih objekata i usluge utovara i istovara i prevoza robe.

Detaljnije »

vlasnik firme TRADE-IN Global

Kompanija Braća Drinić mi je obezbedila kvalitetan materijal za moje objekte! Zadovoljan sam i svima bih toplo preporučio saradnju!

— vlasnik firme TRADE-IN Global

vlasnik firme MEGA INN CORP.

Brzo, kvalitetno i povoljno! Zadovoljstvo je raditi sa ovom kompanijom!

— vlasnik firme MEGA INN CORP.

Najnovije nekretnine

Poslednje ažuriranje: 8. October 2013.

Najnovije nekretnine u ponudi kompanije Braća Drinić. Svaka nekretnina je klasifikovana po gradovima, delovima gradova, tipu gradnje, vrsti objekta i veličini. Slobodno pregledajte našu ponudu i kontaktirajte nas ukoliko imate bilo kakvih pitanja.

Detaljnije »

Users

Nekretnine

Kompanija Braća Drinić u svom sastavu poseduje i agenciju za nekretnine koja se bavi prodajom stanova, lokala i drugih stambeno/poslovnih objekata u sferi poslovanja naše kompanije.

Chart-Bar

Proizvodnja i usluge

Pored proizvodnje PVC i ALU stolarije, naša kompanija se bavi i različitim vidovima pružanja usluga našim klijentima u sferi poslovanja kompanije Braća Drinić.

System-Preferences

PVC i ALU stolarija

DOO “BRAĆA DRINIĆ” u svom pogonu u mestu ČURUG pored Novog Sada na novim savremenim mašinama renomirane nemačke firme “URBAN” proizvodi PVC stolariju i prateće elemente za nju.